12:42

1404/11/09

امام جمعه پردیسان: اقشار انقلابی از همه بیشتر معترض‌اند اما خانه را نباید برای اصلاح اهل خانه آتش زد/مسئولین باید فکری برای به هم ریختگی بازار کنند

امام جمعه پردیسان با اشاره به اینکه نباید منازعه‌ی ایران و آمریکا را به یک منازعه حقوقی تقلیل داد گفت: مسائل هسته‌ای و موشکی مسائل اصلی بین ما و غرب نیستند. تقابل ایران با غرب به دلیل نظم ناعادلانه و سلطه‌گر جهانی است. ما نظمی عادلانه و انسانی می‌خواهیم. این نظم را قبول نداریم. بحث فقط موشک نیست، هسته‌ای نیست.

به گزارش شهرپردیسان، حجت الاسلام و المسلمین محققیان، امام جمعه پردیسان در خطبه‌های نماز جمعه مورخ ۱۲ دی ۱۴۰۴ ضمن بیان برخی از فضائل امیرالمومنین علی علیه السلام در لسان پیامبر صلی الله علیه و آله گفت: سنت اعتکاف، از سنن نبی اکرم صلی الله علیه و آله است. از برکات حکومت اسلامی گسترش این سنت حسنه بود. اعتکاف قبل انقلاب بسیار محدود بود اما در سالهای اخیر شاهدیم که روز به روز جمعیت اعتکاف بیشتر می‌شود‌.

خطیب پردیسان ضمن گرامیداشت مقام مرحوم علامه مصباح یزدی و شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: ما از این سرداران در کشور زیاد داریم. شهید سلامی هم اینگونه بود. شهیدان حاجی زاده و باقری هم اینگونه بودند.

امام جمعه پردیسان با اشاره به اینکه نباید منازعه‌ی ایران و آمریکا را به یک منازعه حقوقی تقلیل داد گفت: مسائل هسته‌ای و موشکی مسائل اصلی بین ما و غرب نیستند. تقابل ایران با غرب به دلیل نظم ناعادلانه و سلطه‌گر جهانی است. ما نظمی عادلانه و انسانی می‌خواهیم. این نظم را قبول نداریم. بحث فقط موشک نیست، هسته‌ای نیست.

حجت الاسلام و المسلمین محققیان افزود: مشرکین به پیامبر‌ گفتند هر چقدر مال بخواهی به تو می‌دهیم. فقط این لا اله الا الله را نگو چون کاسبی ما از بین می‌رود. مسئله این است. لا اله الا الله را خوب می‌فهمیدند یعنی چه. یعنی نفی تمام معبودهای دروغین و جمع شدن نظم حاکم در دوران جاهلیت بین مشرکین. اینها می‌گویند نظم ما باید حاکم باشد، اما جمهوری اسلامی می‌گوید نه. آقا در پیام اخیر از مفهوم نظم عادلانه صحبت کردند. مسئله‌ی اصلی جهان مدیریت قدرت نیست، بلکه عدالت در ساختار قدرت است. قدرتمند باید عادل باشد، عدالت و قدرت کنار هم تعریف شود. این برای تمدن غرب خیلی سنگین است. عدالت یکی از گمشد‌ه‌های تاریخی بشر است.

وی با اشاره به اینکه اعتراضات و آشوبهای اخیر ناشی از زمینه سازی فشار اقتصادی و موج سواری دشمن است گفت: در یکی دو ماه قبل مکرر اشاره کردیم که این وضعیت معیشتی می‌تواند عامل مشکلات امنیتی شود. یادم است دومین خطبه‌ای که خدمتتان بودم عرض کردم مشکلات اقتصادی که زیاد شود زمینه برای ورود دشمن فراهم می‌شود. این به هم ریختگی بازار چه معنایی دارد؟ مسئولین باید فکری بکنند، حرکت و تلاشی کنند. دوباره گلوی بسیجی بریده شد. چه کسی پاسخگوی این خون‌هاست؟ مگر می‌توانیم بگذریم؟ اعتراض حق است، اما اغتشاش ناحق است. اعتراض مردمی است، اما اغتشاش کار دشمن است و وضعیت را بدتر می‌کند.

وی تأکید کرد: مردم ما به خاطر مسائل مالی گلوی بسیجی نمی‌برند. اینها عامل دشمن هستند و باید محکم برخورد شود. بیشترین فشار روی اقشار انقلابی است. مستضعفین طرفدار انقلابند و از همه بیشتر اعتراض دارند. این‌ها شهید داده‌اند. اما عاقل‌اند و می‌دانند اعتراضی که زمینه‌ی حرکت آمریکا و اسرائیل را فراهم کند اعتراض نیست. وگرنه از همه بیشتر اعتراض داریم. مگر کم مسئله داریم؟ اما خانه را نباید برای اصلاح اهل خانه آتش زد.

☫ مسجد جامع پردیسان-قم
@masjedpardisan

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو کردن

شهرپردیسان به عنوان اولین پایگاه خبری رسمی پردیسان و با هدف اطلاع رسانی و پیگیری مشکلات این منطقه راه اندازی شده است. خواهشمندیم با عضویت در کانال ایتای شهرپردیسان ما را در پیگیری مشکلات این منطقه همراهی کنید.